Ook in Beijum een Kinderloop Samenloop voor Hoop Groningen

Kinderloop Samenloop voor Hoop Groningen

Ook in Groningen is er een Kinderloop.

Op zondag zal er een speciale Kinderloop georganiseerd worden tijdens de SamenLoop voor Hoop Groningen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen ook wandelen in de strijd tegen Kanker. Ook de opbrengsten van de Kinderloop zijn ten gunste voor het KWF.

KinderLoopDe Kinderloop zal gehouden worden op zondag 12 juni om 12 uur. De kinderen zullen 24 minuten over het parcours wandelen. Uiteraard zal er gezorgd worden voor diverse leuke kinderacts op de podia!

Uiteraard is het ook de bedoeling dat de kinderen acties verzinnen om geld in te zamelen voor het KWF. Je kunt hierbij denken aan het ophalen van lege flessen, het maaien van een gazon of het wassen van auto’s voor een kleine bijdrage!

Geef je kind nu op!

Kinderen kunnen zich inschrijven als teamcaptain!

De kosten bedragen €5,- per kind!

 

De Kinderloop is niet zoals bij de volwassenen in teamverband en ze hoeven elkaar niet af te lossen, tijdens de kinderloop zijn alle kinderen (individueel) tegelijkertijd op de baan. Natuurlijk kunnen kinderen wel samen een groepje/team gaan vormen, dat is wel erg leuk! Het idee moet nog volledig worden uitgewerkt. Het feit dat is besloten dat de kinderloop er komt is natuurlijk al erg leuk. Vooral voor een kinderrijke wijk als Beijum. Misschien is het een idee dat de scholen dit ook gaan oppakken?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.