ONTMOET DE WIJK DE WERELD! en kom naar onze informatiebijeenkomst op 22 januari

De Wijk De Wereld is in Beijum! Na eerdere edities in Selwerd/Paddepoel en de Korrewegwijk/De Hoogte zijn we de komende maanden in Beijum te vinden. En we willen jullie, bewoners van Beijum, heel graag ontmoeten en vertellen over onze plannen!

De Wijk De Wereld duikt ieder jaar samen met een club van professionele theatermakers, muzikanten en choreografen een wijk in van Groningen. We brengen de buurt samen via kunst en cultuur, om elkaar te ontmoeten en verhalen met elkaar te delen. Samen met de buurt maken we muziek en (dans)theater en alles daar tussen in. Ook gaan we naar voorstellingen en organiseren we optredens in de wijk. Maar we blijven niet alleen in de wijk. We willen de verhalen en talenten uit de wijk een bijzonder podium geven. Na een aantal maanden nemen we in juni samen met de wijkbewoners een week lang de Stadsschouwburg over, om alle ervaringen en verhalen te delen met de rest van de stad.

Ben je na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden en wil je graag wat uitgebreider horen wie we zijn, hoe we werken en of jij misschien iets kunt doen bij De Wijk De Wereld? Dan nodigen we je graag uit bij onze eerste bijeenkomst (met o.a. een verrassingsoptreden!) op woensdag 22 januari, om 19.30 uur in Trefpunt (Beijumerweg 17). Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie: www.dewijkdewereld.nl | info@dewijkdewereld.nl

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.