Omleidingen Ring Noord en Ring Oost van 25 april tot en met 11 mei

Het verkeer dat vanaf de Oostelijke ringweg naar de Noordelijke ringweg en Eemshavenweg wil rijden en het verkeer dat vanuit de richting Eemshaven richting de Oostelijke Ringweg wil rijden wordt omgeleid van vrijdagochtend 25 april 6.00 uur tot en met zondag 11 mei. De omleidingen hebben te maken met werkzaamheden voor de herinrichting van het kruispunt ter hoogte van Beijum-Noord/Groningerweg.

Tijdelijke verkeerslichten

In deze periode kan het verkeer gebruik maken van de tijdelijke  verkeerslichten die onlangs op de Eemshavenweg ter hoogte van Hornbach en ter hoogte van het bedrijventerrein het Witte Lam zijn geplaatst.

Richting Eemshaven

Het verkeer dat vanuit de Oostelijke Ringweg naar de Noordelijke Ringweg of Eemshavenweg wil gaan, zal gebruik maken van ‘de oude afrit’ richting de Eemshavenweg (N46). Beneden aangekomen wordt het verkeer via verkeerslichten naar de Noordelijke Ringweg en Eemshavenweg geleid.

Richting Oostelijke Ring

Het verkeer dat vanuit de richting Eemshaven naar de Oostelijke Ringweg wil, zal via het Bedrijventerrein het Witte Lam een omleidingsroute volgen. Ook hier staan verkeerslichten.

Grootschalige omleidingen

Vanaf 12 mei tot het najaar van 2015 zijn er grootschalige omleidingen  vanwege de reconstructie van het kruispunt ter hoogte van Beijum-Noord/Groningerweg.

Kijk voor meer informatie hierover op de site www.ringgroningen.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.