Nieuwsbrief van de bewonersorganisatie in de Beijumer

De oplettende lezer zal al opgemerkt hebben dat de nieuwsbrief van de bewonersorganisatie Beijum deze keer niet apart bezorgd is maar op pagina 2 van de Beijumer staat. Dit heeft een aantal redenen:

  • De bewonersorganisatie is door de redactie van de Beijumer benaderd met de vraag of er interesse is om een (advertentie) pagina in de krant af te nemen.
  • De nieuwsbrief van de bewonersorganisatie stond gepland voor eind februari. De editie van de Beijumer ook. Het is niet logisch dat er in korte tijd 2 Beijumer nieuwsorganen uitkomen.
  • Het is voor de bewonersorganisatie financieel aantrekkelijk om een pagina in de Beijumer te laten vullen dan zelf de nieuwsbrief te laten drukken en te bezorgen. De krant is er bij gebaat dat er advertentiepagina’s afgenomen worden.
  • Het bestuur van de bewonersorganisatie heeft een goed gesprek gehad met een afvaardiging van de krant en heeft besloten om in ieder geval de februari editie van de nieuwsbrief via de krant te laten verspreiden.
  • Het besluit past bij de missie en visie van de bewonersorganisatie waarin verbinding en samenwerking met anderen in de wijk hoog in het vaandel staan.

–      Een definitief besluit over het afnemen van een advertentiepagina in de Beijumer wordt genomen tijdens de algemene ledenvergadering op 23 maart 2017.

 

Voor de volledige digitale versie klik hier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.