Nieuws van De Bron

Zaterdag 9 November aanstaande houden wij weer onze jaarlijkse spulletjes markt. Er is die dag van alles te koop, te eten, te doen.

De opbrengst gaat merendeels naar het Bem bakery project, onder meer opgezet door Beijummer Henk Rutgers van Stichting People2People, in Malawi. Als je nu al meer informatie over dit langlopende project waarin zowel ouders aan een inkomen als kinderen aan een plek op school worden geholpen kijk op www.ppl2ppl.nl

De rest gaan wij gebruiken om, samen met andere maatschappelijke organisaties uit onze wijk, met kerst een open huis, een kerst-inn, te houden in De Bron. Ieder die behoefte heeft aan gezelligheid of een luisterend oor is daar op 25 december, ja wel eerste Kerstdag, welkom. Dat duurt nog even dus verdere informatie komt later in deze krant en op posters in de wijk. Maar je kunt nu ook al je steentje of misschien wel je breipen bijdragen.  In de oneven weken, op de vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur is in De Bron aan de Bentismaheerd een groep mensen van allerlei pluimage een paar uur gezellig bezig om van alles te maken met wol, stof, plastic, kralen, en nog veel meer. De opbrengst is ook voor het goede doel. En iedereen kan meedoen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.