Nieuwe cursussen: Yoga & yoga en meditatie

Op woensdagmiddag 15 januari start een nieuwe yogacursus  in ’t Heerdenhoes aan de Isebrandtheerd 97. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Tijdstip: 14.15-15.uur. Je hoeft voor yoga niet lenig te zijn. Het is vooral belangrijk om bewuste aandacht tijdens de oefeningen te hebben. Door yoga te doen kom je vanuit stress, drukte in je hoofd in diepere rust en meer innerlijke balans. Door regelmatig te oefenen krijg je vanzelf meer lichamelijke souplesse en vitaliteit. Elke les wordt gestart met een inkeeroefening, het losmaken van schouders en onderrug en beëindigd met een lange ontspanning. Afhankelijk van het inkomen betaal je € 5,- of € 6,- per les.

Ook worden yogagroepen in ’t Heerdenhoes gegeven op maandagmiddag van 13.45-14.45uur en woensdagmiddag van 15.45-16.45 uur. Bij voldoende belangstelling wordt op 15 en 16 januari woensdag en/of donderdagavond van 19.30-20.30uur gestart met een cursus “yoga en meditatie”. In deze cursus komen verschillende meditatie- technieken aan bod. Het doel is te komen tot diepe concentratie, rust, zelfkennis en verbinding met de kern van het leven.

Lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Voor meer informatie en opgave neem contact op met Asha Schultink, yogadocente, tel. 050-3641023 (’s avonds veelal bereikbaar)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.