Nieuw college van B&W bezoekt Beijum

Een maand geleden kwam tijdens het overleg van de BOB met de afdeling SDC van de gemeente aan de orde dat op de gemeentekalender eind november een wijkbezoek aan Beijum gepland stond. Vanwege de collegeperikelen in die weken was de kans echter groot dat het bezoek zou worden uitgesteld tot volgend voorjaar.
Inmiddels is bekend dat het College toch nog deze maand naar Beijum komt en wel op vrijdag 23 november. Momenteel vind derhalve druk overleg plaats tussen Stadsdeelcoördinatie, dat een voorzet tot een programma heeft gemaakt, de BOB – die ook een deel van het programma verzorgt – en andere betrokkenen over dat programma. Deze week moet dat nog rondgemaakt worden. Zodra het programma bekend is, melden we dat.

Het laatste bezoek van het College aan Beijum is precies drie jaar geleden. Op burgemeester Rehwinkel na, die toen net in functie was zodat het leek of hioj op kennismakingstoernee was, zijn alle wethouders op Jannie Visscher na, inmiddels geen wethouder meer. Jannie Visscher was overigens die middag verhinderd maar komt, zoals ook in de Beijumkrant te lezen valt, wel een paar keer per jaar in de wijk.

foto: Wikipdia

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.