Nazomeren Festival 2013

Van de organisatie kregen we onderstaande brief met het verzoek deze op de site te zetten. Uit de brief blijkt dat men zijn best doet overlast te voorkomen.
Ondervindt u toch (geluids)overlast kunt u het Meldpunt Zorg en Overlast inschakelen: telefoon 5875885 tijdens kantooruren of via www.eloket.groningen.nl
Uiteraard kan dat ook na aflloop.

Op zaterdag 14 september zal Art of Dance de eerste editie van het Nazomeren Festival organiseren aan de Kardingerplas. Het festival zal van 12.00 uur tot 00.00 uur plaatsvinden en staat in het teken van de dance muziek.

We doen onze uiterste best om in de voorbereiding en gedurende het festival de overlast voor nabij gelegen woningen en ondernemingen zoveel mogelijk te beperken. Er worden hiervoor onder andere verkeersregelaars ingezet om het toestromende verkeer gestructureerd te laten verlopen en doorgangen en parkeergelegenheid vrij te houden voor bestemmingsverkeer.

Op de looproutes van- en naar het terrein zullen kliko’s worden geplaatst en er worden surveillance teams inzetten om een oogje in het zeil te houden.

Ook met betrekking tot het geluid nemen wij maatregelen om de overlast zoveel mogelijk te beperken. De geluidsapparatuur zal zorgvuldig worden opgesteld, hiernaast zal het geluid worden gemonitord door middel van geluidsmetingen, zodat er voldaan wordt aan geluidsvoorschriften van de Gemeente Groningen.  Daarnaast zal er vrijdag middag tussen 15.00 en 17.00 uur een korte soundcheck worden gedaan.

De opbouw van het festival vangt aan op de dinsdag 10 september en de afbouw word afgerond op dinsdag 16 september. Tijdens deze periode word een deel van de Kardingerplas afgesloten. In deze periode is het terrein afgesloten door middel van hekwerk en gelden hier de normen van een bouwplaats, waarbij het betreden zonder toestemming uit veiligheidsoverwegingen uitdrukkelijk verboden is.

Het paviljoen en de overige omliggende ondernemingen zullen te allen tijden bereikbaar blijven evenals een deel van het recreatiestrand. Recreëren rondom de Kardingerplas blijft dan ook gedurende de hele periode mogelijk.

Alle betrokkenen doen hun best u zo min mogelijk overlast te bezorgen. u vragen en/of opmerkingen heeft, dan kunt u contact opnemen op onderstaand e-mailadres of telefonisch op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur op telefoonnummer: 075 – 670 33 32. Mocht u tijdens het evenement klachten hebben, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de ons op het telefoonnummer: 06 – 55 75 24 96.

Wij vragen uw begrip en medewerking om het evenement succesvol te laten verlopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.