Najaarsactie Groene Long

Beste mensen,

Op zaterdagmorgen 15 november a.s. is de jaarlijkse najaarsactie in de Groene Long.

We gaan er vanuit dat velen van jullie deze ochtend samen met ons, de handen weer uit de mouwen willen steken om de Groene Long winter klaar te maken. We hebben met wijkbeheerder Leo Schulp van de wijkpost Oost gekeken welke werkzaamheden we ter hand nemen. Snoeien, zwerf- en drijfvuil ruimen, sloten en vijvers ontdoen van drijfhout, opschot verwijderen, overhangend groen verwijderen en nestkastjes schonen, bollen(herfststijlloos) t.h.v. de Innersdijk locatie verplaatsen indien dit mogelijk is. We zijn nog aan het bekijken wat er bij de vlindermuur zou moeten gebeuren.

We zouden graag op korte termijn willen weten of we op jullie kunnen rekenen en met hoeveel personen, dit in verband met de organisatie en de verzorging.

Ook als mensen niet kunnen of willen meedoen dan horen wij dat graag, wij hoeven ons dan niet af te vragen of de informatie is over gekomen.

Zoals gebruikelijk beginnen om 09.00 in het Boerderijum aan de Beijumerweg 19a met een inloop en uitleg van de werkzaamheden onder het genot van een kop koffie o.i.d. om 09.30 uur gaan we aan het werk en om 12.00 uur eindigen we in het Boerderijum met broodjes etc.

Vriendelijk verzoek: Kijk eens in jullie omgeving of er nog meer mensen bereid zijn om mee te helpen op deze morgen. We kunnen nog wel wat mensen gebruiken

Met vriendelijke groet,

Frans Egberink                                 tel. 050-5419857 of  06.30918008 of per E-mail fgegberink@home.nl

Theo Smit                          tel. 050-5414440 of  06.13821772 of per E-mail t.z.smit@home.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.