Medium Trevor Burgoyne naar Groningen

Het bekende medium Trevor Burgoyne komt naar Groningen voor een paranormale avond bij Stichting De Lotusheerd. Kom kijken wat hij te vertellen heeft!

Op 7 november 2013 komen Trevor en Corrie Burgoyne een paranormale avond verzorgen bij Stichting De Lotusheerd. De avond vindt plaats in buurtcentrum Het Heerdenhoes aan de Isebandtsheerd 97 in de Groninger wijk Beijum. De avond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) en de entree bedraagt € 7,00.

Trevor Burgoyne is een uit Engeland afkomstig medium en healer. Hij woont en werkt al jaren in Nederland, maar is ook bekend in België en Duitsland. Samen met zijn vrouw, Corrie, vormt hij een unieke en fantastische combinatie. Corrie is ook medium en healer. Daar waar nodig vertaalt zij de spirituele en persoonlijke boodschappen van Trevor in het Nederlands.

Stichting De Lotusheerd (www.lotusheerd.nl) is een stichting zonder winstoogmerk en heeft onder meer als doel de bevordering van paranormale en intuïtieve bewustwording en ontwikkeling. Om dit doel te bereiken organiseert zij sinds augustus 2002 met veel plezier één maal per maand een paranormale avond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.