Maand van Liefde en Genot

Door het Jongerenwerk (JJT) van de MJD en het Centrum voor Jeugd en Gezin is in de afgelopen tijd een brief verspreid. Daarin aandacht voor de ‘Maand van Liefde en Genot’. De hoofdlijnen uit de brief:

De maand april staat al enige jaren bekend als voorlichtingsmaand met de titel: ‘Maand van Liefde en Genot.’ Naast activiteiten in het Trefpunt “PL@CEIIBEE” wordt ook in het Centrum voor Jeugd en Gezin en op verschillende scholen aandacht geschonken aan verschillende onderwerpen waarmee een opgroeiende jongere wordt geconfronteerd.  

De voorlichtingen die in de Maand van Liefde en Genot kunnen worden aangeboden omvatten ondermeer de volgende onderwerpen: puberteit en lichamelijke ontwikkeling, anticonceptie, weerbaarheid, Sociale Media, internetgevaren, alcohol, drugs en roken.

In Beijum werken de consulenten van Centrum voor Jeugd en Gezin en Jongerenwerk (MJD) nauw samen om voor verschillende leeftijden een interessant programma te bieden. De nadruk ligt dit jaar met name op het thema ‘Grenzen’.

Het kan voorkomen dat uw zoon of dochter thuis komt met vragen over bovengenoemde onderwerpen. Niet iedereen heeft direct een antwoord klaar, met deze brief geven wij u de gelegenheid zich hierop voor te bereiden. Heeft u zelf vragen over één van deze onderwerpen of hoe u ze bespreekbaar kunt maken? Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens:
Martin:        tel: 06- 448 71 467
mail: m.visser@mjd.nl    
Gisèlle:    tel: 06- 555 47 528
mail: g.vanhees@mjd.nl
Met vragen over opvoeden en opgroeien, kunt u ook terecht in het Centrum voor Jeugd en Gezin. CJG Consulent: 06- 515 74 076 of www.cjg.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.