Maak kennis met Pitch&Putt Golf Groningen tijdens Open Dag

Op 20 april 2013 houdt Pitch&Putt Golf Groningen, bij Kardinge, een Open Dag. Iedereen uit Groningen en omstreken is van harte welkom om vrijblijvend kennis maken met Pitch&Putt Golf.

Iedereen welkom tijdens Open Dag

De nieuwe  ondernemer Jacques van der Linden licht toe:  “We zijn ontzettend trots op onze 18 holes Pitch&Putt Golfbaan en de horecagelegenheid. Daarom willen we iedereen uit Groningen en omstreken graag kennis laten maken met het spel Pitch&Putt Golf. Op 20 april 2013 aanstaande is iedereen tussen 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom op de baan en uiteraard staat de koffie klaar. Tijdens de Open Dag worden een aantal clinics en demonstraties gegeven door onder andere golfpro Karl Bergh. Men kan een kijkje nemen op de baan of zelf een balletje slaan. Ook zijn er diverse informatiestands en zijn er een leuke aanbiedingen voor enthousiaste bezoekers. Kortom, sportief plezier voor iedereen bij Pitch&Putt Golf Groningen!”

Een baan met uitdaging
“Elke hole op de baan in Groningen is uniek”, vertelt Jacques van der Linden verder. “Met lengteverschillen en hindernissen zoals vijvers, bomen en zandbunkers is elke hole een uitdaging om te spelen. Specifiek aan de baan in Groningen zijn de glooiing en waterpartijen. Door de reeds bestaande hoogteverschillen aan de rand van Groningen, past de golfbaan uitstekend in de omgeving. Pitch&Putt Golf liefhebbers uit binnen- en buitenland beleven hierdoor veel plezier op deze baan.”

Sportief plezier voor iedereen
Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen die spelen wil. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen straks bij Pitch&Putt Golf Groningen uitstekend uit de voeten. Kijk voor meer informatie over Pitch&Putt Golf Groningen, de Open Dag op  20 april 2012 en alle mogelijkheden op www.pitch-putt.nl/groningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.