Lokaal en sociaal ondernemen

Ingezonden

Beste,
Na de Landelijke Bewonersdag zien we steeds meer bewoners de regie terugnemen. Daarom nodigen we je graag uit voor onze bijeenkomst Lokaal en sociaal ondernemen – van moestuin tot BewonersBedrijf op 23 januari.

Na twee jaar experimenteren heeft het Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners (LSA) weer ruimte om oriënterende, beginnende en gestarte BewonersBedrijven te begeleiden. BewonersBedrijven zijn ondernemingen van bewoners om hun wijk beter, leuker en socialer te maken. Als startsein van deze werving organiseert het LSA op vrijdag 23 januari de bijeenkomst Lokaal en sociaal ondernemen – van moestuin tot BewonersBedrijf. In Het Huis in Utrecht geven sprekers workshops vanuit hun eigen ervaringen. Extra trots zijn wij op de komst van de Engelse spreker Sona Mahtani, van The Selby Trust (http://www.selbytrust.co.uk/).

Bewoners krijgen deze dag veel ruimte om vragen te stellen en hun eigen ideeën te bespreken. Zij gaan netwerken, kunnen pitchen en leren bestuursleden van BewonersBedrijven kennen. Het LSA wil met deze bijeenkomst inspireren, informeren en het netwerk vergroten. Aanmelden kan via http://www.eventbrite.nl/e/tickets-lokaal-en-sociaal-ondernemen-van-moestuin-tot-bewonersbedrijf-13457508771?aff=eac2 en de bijlage bevat de uitnodiging.

Uitnoding Lokaal en sociaal ondernemen

klik op de afbeelding om te vergroten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.