Lever bijdrage aan Groninger Scheurkalender 2016

Onder het motto ‘Niet scheuren maar verbinden’ brengen 12 organisaties uit Stad en Ommeland de kracht van Groningen in beeld met de Groninger Scheurkalender voor 2016.

Groningen wordt getroffen door aardbevingen en komt hiermee geregeld in het nieuws. Maar Groningen is zoveel meer dan een aardbevingsgebied.

Daarom vragen de initiatiefnemers hun medewerkers, klanten, abonnees, sponsors en alle andere Groningers een bijdrage te leveren aan de Groninger Scheurkalender.

Bijdrage leveren
Een bijdrage kan bestaan uit foto’s, verhalen, recepten, collages, tekeningen, oneliners, spreuken, slogans, motto’s en gedichten. Zo geven Groningers op 366 pagina’s creatief uiting aan wat de provincie te bieden heeft.

Wie kans wil maken op een plek in de Groninger Scheurkalender kan tot uiterlijk 15 juli 2015 zijn inzending uploaden via www.groningerscheurkalender.nl. Een redactie van de deelnemende organisaties kiest de mooiste 366 inzendingen.

Initiatiefnemers
De Groninger Scheurkalender is een initiatief van Adfo Movere, Arriva, Erfgoedpartners, Groninger Dorpen, Natuur en Milieufederatie Groningen, RHC Groninger Archieven, Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Stavoor, Stichting Oude Groninger Kerken, Universitair Medisch Centrum Groningen, VRIJDAG en Zorg Innovatie Forum.

Bron + foto: Gezinsbode.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.