Kort verslag Ledenvergadering BOB

27 leden, waarvan 2 zijn vergeten de presentielijst te tekenen, waren aanwezig op de Algemene Ledenvergadering van de BOB op dinsdag 13 maart. Het was vooral een huishoudelijke vergadering met op de agenda zowel het inhoudelijk als financieel jaarverslag over 2011. Het inhoudelijke verslag van het bestuur werd door de leden goed ontvangen; dat het om een zeer uitgebreide versie ging werd zeer op prijs gesteld. Ook inzake de financiën had het bestuur de zaak op orde; de kascontrolecommissie had nauwelijks aanmerkingen.

Bespreking van de bestuursrapportage over de pas enkele maanden van 2012 gaf ook nauwelijks aanleiding tot vragen en discussie.

Na – in 2 etappes – 8 jaar, nam Mylène Gerritsen afscheid als bestuurslid. Mylène gaat meer tijd steken in een andere vrijwilligersklus maar blijft actief in de BOB als lid van de werkgroep Verkeer. Hoewel het bestuur haar vertrek betreurt, heeft ze daar wel alle begrip voor.

De vergadering maakte verder kennis met de twee aspirant-bestuursleden Susan Veldman – van Waveren en Naomi Rumaloine.

Sinds de ALV bestaat het bestuur uit Wim Klein (voorzitter), John Veldman (vice-voorzitter en secretaris), Rein van de Velde (penningmeester) en de leden Rita Arkema, Jakob Muis en Tiemen Wagenaar.

De komende reguliere Algemene Ledenvergadering staat gepland voor dinsdag 23 september.

foto Bart Luurtsema

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.