Kijk, daar heb je Innersdijk!

Innersdijk van Zorggroep Groningen organiseert een vrolijke lentemarkt op donderdag 17 april aanstaande. U bent van 14.00 tot 16.30 uur van harte welkom in Innersdijk (Verlaatweg 10 te Ten Boer).

Met ruim 20 kraampjes en een voorjaarsmodeshow kunt u genieten van de lente in Innersdijk. Bent u nieuwsgierig hoe Innersdijk er van binnen uit ziet en wat er mogelijk is op het gebied van wonen, zorg, welzijn en revalideren? Kom dan langs op donderdag 17 april en neem deel aan één van de rondleidingen.

Zorggroep Groningen

Innersdijk maakt deel uit van Zorggroep Groningen. Zorggroep Groningen organiseert wonen, zorg, welzijn en behandeling met name voor ouderen in de stad en provincie Groningen. Wij zijn bovenal een ‘maatschappelijke ondernemer’ die midden in de samenleving staat. Wij leveren zorg en dienstverlening in verschillende vormen binnen én buiten de muren van onze vijf locaties. Andere locaties van Zorggroep Groningen zijn Maartenshof in Groningen, Westerhave in Wildervank,
A.G. Wildervanck in Veendam en Bloemhof in Ten Boer. Tevens heeft Zorggroep Groningen een eigen Expertise Behandelcentrum met 5 vestigingen in de provincie Groningen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.