Kerstpakkettenactie weer van start

Ook dit jaar willen we in Beijum graag een aantal huishoudens die het  even niet breed of makkelijk hebben, verrassen met een Kerstpakket. Gewoon om ze een hart onder de riem te steken en te laten weten dat ze er niet alleen voor staan! We stellen pakketten samen voor verschillende gezinssamenstellingen.
Kerstpakket aanvragen. Ken je iemand (niet jezelf!) die het niet breed heeft, een moeilijke periode meemaakt of heeft gemaakt en/ of anderzijds een steuntje in de rug kan gebruiken? Woont deze in Beijum? En zou je deze willen verrassen met een kerstpakket?  Vul dan dit online aanvraagformulier  in (je wordt doorgelinkt). De aanvraag komt dan automatisch terecht bij de juiste vertrouwenspersoon. Na verificatie van de gegevens ontvang je een bevestiging van de toekenning. Per adres kan er 1 pakket aangevraagd worden.

 

De kerstpakkettenactie is een samenwerkingsverband van de Sociale Long Beijum, PKN de Bron en de Bewonersorganisatie Beijum en komt mede tot stand door de vele vrijwilligers, donateurs en ondernemers in en uit Beijum.

Voor eventuele vragen kun je mailen naar socialelong@gmal.com of naar info@beijum.org.

 

 

 

 

   

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.