Kerstpakkettenactie weer van start

Hallo Beijumers,

De kerstpakkettenactie gaat weer van start. Dit jaar in de week van 26 november tot en met 1 december.

Gesterkt door de vele gulle gaven door Beijumers voor Beijumers in de afgelopen drie kerstpakketten acties, gaan wij die ook dit jaar weer houden. Het is voor ons als mede-wijkbewoners fantastisch om dit te kunnen doen. Samen kunnen we een heleboel bereiken. En zo voor de minder draagkrachtige wijkbewoners de kerstdagen een beetje feestelijker maken.
Vorig jaar konden wij met elkaar ruim 175 huishoudens in onze mooie wijk een kerstpakket geven. Kunnen zij dit jaar ook op u rekenen?

 

Wat wel en wat niet.  In ieder geval geen alcoholische dranken. Verder zijn alle houdbare producten, die u misschien zelf ook gebruikt, van harte welkom. Ook halal producten. Twijfel? Kijk dan even hier voor een lijst met artikelen die in het algemeen gedoneerd worden.

Helpt u mee? Er zijn nog enkele Beijumers nodig die een paar uurtjes van hun tijd willen besteden aan het inzamelen in deze week.  Op 28 en 30 november, en op 1 december, gaan we weer inzamelen. Heeft u tijd en wilt u wel? Alleen of samen met de buren? Laat het ons even weten via de mail:  cderuiter1@hotmail.nl.

Ook als er vragen zijn!

Alvast bedankt!

 

2 reacties op “Kerstpakkettenactie weer van start

  1. In de lijst van spullen staat in de tekst dat de houd baar heid datum tot februari 2018 moet maar dat moet 2019 zijn. En wanneer kan je weer op geven voor de kerstpakket of zijn de zelfde mensen nog bekend van vorig jaar en krijgen die dan automatisch een kerstpakket

    1. Bedankt voor de opmerkzaamheid, we passen het aan. Opgeven voor een pakket is niet mogelijk. Helaas zijn er vorig jaar misstanden geconstateerd bij het opgeven.
      Men krijgt dus niet automatisch een pakket. Alleen geregistreerde en bij de organisaties bekende minima komen in aanmerking.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.