Kennismaken met Popmuziek

Al een aantal jaren kunnen basisschoolleerlingen in Beijum zich via de activiteitenladder van de Vensterwijk opgeven om kennis te maken met popmuziekinstrumenten: gitaar (individueel les van Rense de Boer), basgitaar (individueel les van Thijs van Oosten), drum (inidividueel les van Wim van Gorkom) en keyboard (groepsles van Igor Demydezuk). Voor het eerst is daar nu ook djembe en percussions bijgekomen (individueel les van Keijth Duncan) en Kids Voice (zang en performance met Sandy Goeree).

Wil iemand na 5 lessen van een half uur doorgaan voor nog eens 5 lessen, dan kan dat; soms kan dat ook nog voor een derde keer. Wil je daarna verder in de popmuziek dan kan MAF je daarbij helpen. De kennismakingslessen worden gehouden in de oefenruimte van MAF in Het Trefpunt. Alle benodigde instrumenten en apparatuur zijn aanwezig. De lessen worden gegeven door ervaren popmusici.

Basisschoolleerlingen kunnen zich aanmelden via www.venterwijkbeijum.nl. Als er plek is krijgt de aanmelder daarvan bericht per email. De Vensterwijk Beijum organiseert de activiteiten, ouders en verzorgers zijn verantwoordelijk voor het brengen en halen van de leerlingen.

Wie problemen heeft om zich digitaal aan te melden kan contact opnemen met Maartje Keijzer (tel. 06-494993796) of met Jolanda Vos (tel. 06-18478209). Mailadres: nsabeijum@sksg.nl

Contactpersoon stichting Music and Fun (MAF): Thijs van Oosten: t.vanoosten@hotmail.com, tel. 5410231 of 06-16101554. Meer weten over MAF?: www.stichtingmaf.nl

foto: StockXchng

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.