Kat doodgebeten door 2 Dalmatiërs

Onze kat is gisteren doodgebeten door 2 (loslopende) Dalmatiërs. Een mevrouw die haar hond aan het uitlaten was heeft het zien gebeuren,een hele nare en traumatische ervaring. Ze schreeuwde naar de honden dat ze los moesten laten maar dit had helaas geen enkel effect. De Mevrouw zag op een
gegeven moment een echtpaar lopen,ze riep de mensen om hulp maar die riepen de 2 dalmatiërs en gingen er vervolgens vandoor,gewetenloos!!!!!!!!!!!!

De mevrouw die het heeft zien gebeuren heeft de dierenambulance gebeld en de medewerkers hebben het keurig afgehandeld. Op het moment dat dit plaats vond waren wij niet thuis. Toen tijdens het eten onze kat (19 jaar) nog steeds niet miauwend voor de deur stond zijn we gaan zoeken,we hadden het idee dat ze misschien een natuurlijke dood gestorven was en ergens vlakbij ons huis zou liggen…………dus niet.

Mijn man heeft toen de dierenambulance gebeld en die bevestigden dat ze die morgen een kat hadden opgehaald uit de Rensumaheerd. Mijn man en ik zijn toen direct naar het pand van de dierenambulance gereden en tot onze GROTE schrik lag onze lieve kat daar opgebaard…………GROOT verdriet!!!!!!!!!!!!

We vinden het ongelofelijk dat de eigenaren van de dalmatiërs er gewoon vandoor zijn gegaan……………

Met vriendelijke groet,

Sandy van der Woude

bron: ingezonden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.