Jongeren pitchen op Beijumsessie voor upgrade voetbalveldje Nijensteinheerd

Bij de Beijumsessie in de Kleihorn waren ook 2 jongeren, zeer geïnteresseerd in wat er gepitcht werd en ook de nodige vragen stellend. Verrassend was dat deze twee knapen, Dillon en Maarten, zelf ook een wens hadden en deze onder de aandacht wilden brengen van de andere aanwezigen en de wijk.

veldje2Meer sportplezier bij het voetbalveldje aan de Nijensteinheerd bij de rotonde. Ze willen graag aan de straatkant een hoger hek zodat het verkeer geen last heeft van ballen en voetballers die plotseling op de weg komen. Daarnaast de vraag om een prullenbak om rommel te voorkomen en verlichting om ook op de donkere avonden die komen een potje voetbal te kunnen spelen.  De wens is goed onderbouwd aan de aanwezigen uiteen gezet met de vermelding dat ook  de SP achter hun wens staat. Daarnaast hebben deze jongens al contacten gelegd met afdeling stadsbeheer, gebiedsteam Oost en Wij Beijum Oost en hebben ze een vijftigtal handtekeningen opgehaald bij aanwonenden.

Terecht werden ze vanuit de zaal geprezen voor hun inzet, de wens wilden delen en de stap hebben genomen om te spreken op deze Beijumsessie.

Het is super dat ook de jeugd de Beijumsessies weet te vinden en zich laten horen. Ondersteuning werd er dan ook vanuit de aanwezigen volop aangeboden.Het heeft er alle schijn van dat eigenlijk niemand er aan twijfelt dat deze wens niet realiseerbaar is.

Een goed voorbeeld doet goed volgen.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.