Jaarmarkt De Wiershoeck

De weergoden werkten op 6 juli mee tijdens de Jaarmarkt van De Wiershoeck. Ook nu weer tientallen kramen en andere presentaties van massagetechnieken tot drank- en voedselproeverijen, van acupunctuur tot boeken, natuurstoffen, leembouw en sieraden. Het was de hele dag een gezellige drukte.

Op de markt bracht Akke Brouwer een presentatie van de stand van zaken met het theaterstuk over Wonen en werken  in Beijum. Inmiddels is bekend geworden dat Astrid Warntjes haar bij gaat staan wat de deelname van kinderen aan het theaterstuk betreft. Het stuk gaat zich tegelijkertijd afspelen op meerdere podia, te midden van het publiek. Er is nog plek voor flink wat vrijwilligers: spelers, muzikanten, figuranten, mensen met verstand van geluid en licht, bouwers, sjouwers, naaisters, grimeurs, dansers, denkers en doeners of welke manier dan ook.

Begin september zijn er 2 auditierondes en beginnen de repetities. Voor de kinderen en het koor beginnen de repetities in januari 2014.  Later in 2014 worden dan vier voorstellingen gegeven: 2 ’s middags en 2 ’s avonds. Meedoen? Meld je aan bij info@akkebrouwer.

De foto’s zijn van Bart Luurtsema

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.