Jaarfeest Boerderijum en Open dag Grevingaheerd Beijum

zaterdag 15 maart

Dierenweide Boerderijum bestaat 5 jaar. En dat wordt gevierd op zaterdag 15 maart. Boerderijum organiseert die dag een Jaarfeest! Buurtbewoners, kinderen en belangstellenden zijn van harte welkom aan de Beijumerweg 19a in Groningen. Ook houdt woonlocatie Grevingaheerd in Beijum op 15 maart open huis. Van 10.00 tot 16.00 uur worden bezoekers op beide locaties feestelijk onthaald door mensen met een verstandelijke beperking. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd.

Rollatorhindernisbaan bij Boerderijum

De medewerkers van Boerderijum pakken flink uit tijdens het jaarfeest. Zo organiseren ze een speurtocht en een rollatorhindernisbaan. Ook is er voor de kinderen schminken en een spel op de spelcomputer. Voor iedereen staat er een lekker barbecuehapje klaar en er zijn biologische producten te koop. Kortom, voor ieder wat wils! Ook het NDE en kinderdagcentrum de Mallemolen zijn open.

Optredens en chocoladefontein bij Grevingaheerd

De bewoners van de Grevingaheerd organiseren ook van alles tijdens de open dag. Zij leiden bezoekers rond en geven een workshop cupcakes maken. Ook is er een optreden van de muziekschool en voor de liefhebbers een chocoladefontein. De opening wordt verricht door een prominente Groninger. En voor de kinderen is er schminken en schilderen.
Iedereen is van harte welkom aan de Grevingaheerd 72 en de Beijumerweg 19a in Beijum!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.