Inspraak: Voorontwerp-bestemmingsplan Beijum

Voor de wijk Beijum wordt een nieuw bestemmingsplan gemaakt. Doel van dit plan is de verouderde bestemmingsregelingen te vervangen door één actueel bestemmingsplan. Ook maakt dit nieuwe plan de nieuwbouw mogelijk van woon-, zorg- en behandelcentrum Innersdijk.
Het plangebied wordt begrensd door de oostelijke ringweg en het Boterdiep aan de westkant, het Spakenpad aan de noord- en oostkant en het recreatiegebied Kardinge aan de zuidkant.

Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt in het kader van de inspraak met ingang van 15 juni tot en met 12 juli 2012 ter inzage op de volgende
plaatsen:

– De Wegwijzer, Ypemaheerd 42
– het gemeentelijk Loket Bouwen en Wonen, Ged. Zuiderdiep 98, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Voor een eventuele toelichting kunt u tussen 9.00 en 17.00 uur ook bellen met het Loket Bouwen en Wonen, tel. (050) 367 81 11
– en in het Gemeentelijk Informatie Centrum GIC, Kreupelstraat 1 (Prefectenhof), op maandag van 13.00 tot 16.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, op donderdag bovendien van 18.00 tot 20.00 uur.

Exemplaren van het voorontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken zijn tegen betaling op de twee laatstgenoemde
adressen verkrijgbaar.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op gemeente.groningen.nl/bestemmingsplan. Door te zoeken op ‘bestemmingsplan Beijum’ komt u bij de pdf-bestanden van het plan(‘papieren versie’). U kunt ook doorklikken naar de interactieve bestemmingsplannenkaart.

Een schriftelijke reactie kunt u van 15 juni tot en met 12 juli 2012 sturen aan RO/EZ, afdeling juridische zaken, postbus 7081, 9701 JB Groningen.
Tijdens de inspraakperiode kunt u ook online een inspraakreactie geven. Dat kan via de gemeentelijke website gemeente.groningen.nl/ bestemmingsplan. U vindt daar een formulier waarin u uw adresgegevens en uw inspraakreactie kunt invullen. Dat formulier kunt u dan digitaal verzenden naar de gemeente. U krijgt een bevestiging van ontvangst.

Groningen, 14 juni 2012

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.