Inloopavond vervolgwerkzaamheden waterstructuur Beijum, de Hunze, Kardinge, Lewenborg en Noorddijk

Samen met de gemeente Groningen en Natuurmonumenten werkt het waterschap aan het verbeteren van de waterkwaliteit in de sloten van Beijum, de Hunze, Kardinge, Lewenborg en Noorddijk. In januari 2015 hebben wij een inloopavond gehouden voor de start van het project Waterstructuurplan Noorddijk waarbij u aanwezig bent geweest.

Vanaf eind februari 2015 zijn al duikers aangelegd en natuurvriendelijke oevers gerealiseerd. Eind september begint de bouw van 3 kleine gemalen, 2 stuwen en 1 inlaat. Dit lijkt ons een mooi moment om nogmaals een inloopavond te houden. ( voor meer info klik hier)

 

Wanneer: dinsdag 22 september 2015

Hoe laat: van 19.30 uur tot 21.30 uur

Waar: gebouw waterschap Noorderzijlvest, Stedumermaar 1, Groningen

 

Tijdens de inloopavond vertellen u graag over wat we gaan doen, waar en wanneer. Ook laten we zien wat we al gedaan hebben en kunt u ons uw vragen stellen over het water in uw wijk. U bent van harte welkom. Ik hoop dat u in staat bent om te komen.

 

Met vriendelijke groet,

B.H.(Berry) Schuten

Projectleider Waterstructuurplan Noorddijk

Waterschap Noorderzijlvest

( 050-3099504

 

 

1 reactie op “Inloopavond vervolgwerkzaamheden waterstructuur Beijum, de Hunze, Kardinge, Lewenborg en Noorddijk

  1. Geachte heer Middel zou u dit willen lezen in uw hoedanigheid als lid van de raad van toezicht van Lentis

    Hartelijk dank voor Uw vragen. Deze vragen leven ook heel sterk bij ons als bewoners van de Onnemaheerd. Maar ook zie Beijum.org ook bij veel meer bewoners van Beijum. Gezien de volstrekte chaos van afgelopen maandag ga ik volgende week op de ALV van de BOB aan het bestuur namens een flink aantal bewoners door middel van een motie eisen om binnen veertien dagen een nieuwe bijeenkomst te organiseren met Lentis de bewoners MRs van alle scholen en instellingen onder leiding van een neutrale voorzitter met een onafhankelijk notulist. Nogmaals dank voor Uw reactie met vriendelijk groeten Lammert Doedens

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.