Inloopavond over werk aan het water in Lewenborg, Beijum en de Hunze

Dit jaar voert het waterschap werk uit aan het water in de oostelijke wijken van de stad Groningen. Er komen in 2015 op verschillende plekken in Beijum, Lewenborg en de Hunze natuurvriendelijke oevers en nieuwe duikers, stuwen en gemalen. Op maandagavond 12 januari is er een inloopavond over dit werk voor alle geïnteresseerden.

Samen met de gemeente Groningen en Natuurmonumenten werkt het waterschap aan het verbeteren van de waterkwaliteit in de sloten van Beijum, de Hunze, Kardinge, Lewenborg en Noorddijk. Medewerkers van al deze partijen zijn op de inloopavond aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

 

Wilt u meer weten? Loop binnen op 12 januari

Wilt u meer informatie over het waterstructuurplan en de werkzaamheden in 2015? Kom dan naar de inloopavond op maandag 12 januari. U bent van harte welkom op ons waterschapshuis aan de Kardingeplas.

Wanneer:       maandag  12 januari van 19.00 tot 21.00 uur

Waar:             waterschapshuis, Stedumermaar 1 in Groningen

Het waterstructuurplan Noorddijk

Met de gemeente Groningen en Natuurmonumenten heeft het waterschap het waterstructuurplan Noorddijk gemaakt. Het plan is nu uitgewerkt tot een ontwerp van het water in de wijken. Wensen van bewoners zijn in het ontwerp meegenomen. Bijvoorbeeld wensen die er zijn voor de natuurvriendelijke oevers.

Wilt u op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden aan het water in uw wijk in 2015 via www.noorderzijlvest.nl/waternoorddijk of volg #waternoorddijk op Twitter.

Meer info : https://www.noorderzijlvest.nl/actueel/nieuws/@8497/inloopavond-werk/

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.