Informatiemarkt herinrichting Korreweg

De gemeente timmert hard aan de weg om van Groningen een nog mooiere stad te maken. Zo ook aan o.a. de verbinding van Beijum met het centrum.

Hierover en een aantal aanverwante projecten gaat de gemeente binnenkort graag met u in gesprek. De projectteams van Fietsstraat Korreweg, Herinrichting Floresplein, nieuwe Gerrit Krolbrug en Oosterhamrikzone nodigen u daarom graag uit voor een gezamenlijke informatiemarkt op dinsdag 13 februari 2024.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt vertellen we u over de stand van zaken van de nieuwe inrichting van de Korreweg als fietsstraat, de plannen voor de herinrichting van het
Floresplein, over de nieuwe Gerrit Krolbrug en wat we de komende tijd voor het project Oosterhamrikzone gaan doen. U kunt hier in gesprek gaan met de
vakinhoudelijke ambtenaren en uw mening geven over de verschillende projecten. We stellen uw inbreng op prijs, dus kom vooral en denk mee!

De informatiemarkt is op dinsdag 13 februari 2024, van 16.00 uur – 20.30 uur in Het Floreshuis, Floresplein 19 in Groningen. U kunt binnenlopen op een tijdstip dat u het beste past.

Informatie over de projecten
In de bijlage leest u een korte omschrijving van de vier projecten.

Klik hier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.