Informatiebijeenkomst Doornbos-/Barmaheerd gemeente goed bezocht

De inloopbijeenkomst in het Doornbosparadijs van vrijdag 22 november, die is georganiseerd door de gemeente en de Huismeesters, met ondersteuning van het opbouwwerk van Stiel, is door bewoners van de Doornbosheerd en Barmaheerd goed bezocht. Onder het genot van pepernoten en warme chocolademelk mét slagroom konden bewoners zich laten informeren over de voortgang en de planning van de werkzaamheden.

Bedoeling is dat de beide heerden een overzichtelijker straatbeeld krijgen, en dat er een nieuwe speeltuin gerealiseerd wordt. Als alles verloopt volgens de planning, gaan de werkzaamheden begin volgend jaar van start en kunnen de kinderen volgende zomervakantie in de mooie nieuwe speeltuin spelen!

Ook aanwezig op de inloop was clown Joepie. Voor alle kinderen die er waren maakte ze mooie figuurtjes van ballonnen. Dit beviel zó goed dat sommige kinderen, op aanwijzing van clown Joepie, zelf aan de slag gingen. “Wat een lieve kinderen!” verzuchtte de clown nadat iedereen weg was en het speelhuisje weer was opgeruimd.

Ook Julia van Stiel deelde die mening, het was erg gezellig met de kinderen uit de buurt. Overigens was dit de laatste keer dat Julia actief was in de Doornbosheerd, haar werkzaamheden zullen in het nieuwe jaar weer uitgevoerd worden door Debora den Haring, te bereiken via d.denharing@stiel.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.