Informatie voor bezorgers

De krant komt in principe altijd uit op een vrijdag. De bedoeling is dan dat de krant uiterlijk de daaropvolgende dinsdag bezorgd is, dit ook in verband met afspraken  met adverteerders.

Indien de bezorger door omstandigheden verhinderd is om de krant te bezorgen, dient hij of zij zelf voor vervanging te zorgen en ons op tijd te berichten wie de vervanger is  en wie de krant komt halen.

Aan het begin van het jaar krijgt elke bezorger een overzicht van de verschijningsdata van de Beijumkrant en elke maandag voorafgaand aan de verschijningsdatum nog een reminder via de mail om de kranten die vridag te komen halen bij de wegwijzer tussen 13.30 en 15.30 uur.

De bezorger krijgt vijf cent per huis/adres uitbetaald. Bij het ophalen van de kranten controleert de bezorger zijn rekeningnummer en ondertekent de declaratie. De uitbetaling van de declaratie vindt ongeveer 10 dagen na de verschijningsdatum plaats en wordt uitbetaald over aantal woningen in de heerd(den).

Bewoners  met nee-nee stickers krijgen geen krant, alleen als er een sticker  “JA-wel de beijumkrant “  bijgeplakt is krijgen ze de krant natuurlijk wel. 

Uitgifte krant:

“De Wegwijzer”

Ypemaheerd 42

9736  MA Groningen

Mail: beijumkrant@hotmail.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.