Hoofdpunten Wijkteam NLA in juni

Op dinsdag 25 juni vergaderde het Wijkteam over aanvragen voor de Bonte Beijum Express, de aanpak van de 3e fase van de Groene Long, de kerstverlichting op Plein Oost en een bruggetje bij de Boerderijum. Verder is gesproken over de gevolgen van de bijdrage van het NLA aan Bruisend Beijum, dat weer naar 1 dag terug gaat (zie ook elders in deze krant).

Ook is gepraat over de plannen van O2G2 om op het school-buurtplein bij De Dijk toch vier noodlokalen te plaatsen voor de fusieschool. Er gaat een brief naar O2G2 waarin het Wijkteam er op wijst dat zij fors heeft meebetaald aan dat plein en dat het Wijkteam daar niet zonder enige vorm van overleg mee akkoord kan gaan.

Er is ook kort stilgestaan bij de bezuinigingen op het NLA nu de gemeenteraad daarmee heeft ingestemd. Hoeveel er precies gekort wordt op het budget van Beijum is nog niet bekend. Als dat evenredig verdeeld wordt over alle wijkteams, krijgt Beijum € 22.500 minder. Als ook de corporaties hetzelfde doen, komt dat uit op het dubbele.

Tijd voor een nieuwe foto van het wijkteam Beijum NLA zodat iedereen weet welke gezichten bij welke naam horen. Op bijgaande foto van Willemien Mensinga ontbreken Peter Homan, Mathilda Groeneveld en Erik Stienstra. Zij komen na de zomer aan bod. In de kolom links op deze pagina staat vanuit welke achtergrond iemand in het Wijkteam zit.

Op de voorste rij van links naar rechts: Tiemen Wagenaar, Irma Zijlstra, Marjolein de Jong, Debora den Haring, Lala Torbed Sambo en Dieuke Feenstra.

Op de achterste rij van links naar rechts Erik Weersing (de vaste notulist), Pieter Luring, Theo Smit, Alex Kruizinga, John Veldman, Ruud van Erp en Margot Brettschneider.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.