Hoofdpunten Algemene Ledenvergadering BOB

Afgelopen dinsdag, 25 september, vond de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Bewonersorganisatie Beijum plaats. Op de agenda de voor deze najaarsvergadering bekende onderwerpen als werkplan en begroting voor 2013. Belangrijkste besluit was dat de vergadering instemde met een verhoging van de kosten voor de Beijumkrant om vaker een nummer van 20 pagina’s uit te brengen.

Tijdens deze vergadering trad Rita Arkema op eigen verzoek af als bestuurslid. Met een enkele onderbreking is Rita sinds 1993 actief binnen de BOB, als bestuurslid, als baliemedewerkster in het ‘oude’ pand, als actief lid van de werkgroep Ouderen, in en rond de redactie en tal van andere klussen die je pas ziet en merkt als ze niet gebeuren.

Herman Hemmes, Naomi Rumaloine en Susan Veldman – Van Waveren, die al enige tijd als aspirantlid hadden ‘meegedraaid’ met het bestuur, werden bij acclamatie als bestuurslid benoemd. Met hen bestaat het bestuur nu uit 8 personen (de overigen zijn Wim Klein, Jakob Muis, Rein van de Velde, John Veldman en Tiemen Wagenaar).

In de ontstane vacature als 3e lid van de kascontrolecommissie werd Koos Otten benoemd. Samen met Jochem Atema en Luuk Jonker zal hij voorjaar 2013 de boeken controleren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.