Hiphop/Soul programma met Femcee Dynasty uit USA in Simplon.

Urban House Groningen programmeert in samen werking met het Nieuwe Simplon het hiphop programma. Zaterdag 21 juni is er een hiphop avond met een internationale (USA) act en lokale/regionale acts in het voorprogramma.  Alle acts deze avond zijn Engelstalig.

De in Queens geboren femcee Dynasty, bezig met haar Europese tour, is ontdekt door DJ Premier. Zo stond ze al op het podium met Erykah Badu, The Wu-Thang Clan, Moss Def, KRS-ONE en Talib Kweli. Op zaterdag 21 juni zal ze Simplon gaan Rocken.

Dynasty is een kleine, breed glimlachende jonge dame, meestal op hoge hakken en erg charmant op het podium. Maar zodra er een beat begint te spelen transformeert ze in een HipHop/Soul koningin.

Naast Dynasty zullen de Zulu Nation leden Primetech en Kato ieder een korte showcase verzorgen. Beide MC’s zijn al jaren in de Groningse scene actief. En er is ook ruimte voor nieuw talent. Zo staan de jonge, energieke Drunk Monks ook in het voorprogramma.

DeeJay Irie, die naast dat hij furore maakte op de turntables door het winnen van diverse nationale en internationale Turntable Battles, ook Cinematic Deejay is, draait de avond aan elkaar.

De avond wordt gehost door Roberto Tan.

Kaarten zijn slechts €7,-  en verkrijgbaar aan de deur.

Meer informatie over het programma en de optredende artiesten is te vinden op de websites (www.newattraction.com en www.simplon.nl )

website Dynasty: http://www.yagirldy.com/

Zaterdag 21 juni, 20.00u – 22.30u
Tickets á € 7,- verkrijgbaar aan de deur
Simplon Kleine Zaal, Boterdiep 69, Groningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.