Hinder ringwegen week 15 augustus

Er wordt tot eind augustus nog druk ‘geklust’ aan de ringweg in Groningen. Komende week ligt het accent op de Oostelijke Ringweg. Het gaat hier vooral om asfalterings-werkzaamheden.

Daarnaast start op 18 augustus de aanleg van de nieuwe geluidsschermen langs de Noordelijke Ringweg. Doorgaand verkeer blijft mogelijk met beperking van rijstroken. Af en toe zijn op- en/of afritten afgesloten.
De afrit Zonnelaan is afgesloten op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus tussen 9 en 15 uur.

 

Het klusprogramma op de Oostelijke Ringweg ziet er in de komende week als volgt uit:

Van 14 tot 26 augustus: aanbrengen van nieuw asfalt op de Oostelijke Ringweg.
Doorgaand verkeer blijft mogelijk met vermindering van rijstroken. Op- en/of afritten zijn dan afwisselend afgesloten, t.w.:

Zondag 14 augustus 9.00 uur tot dinsdag 16 augustus 5.00 uur:
Werkzaamheden op de noordzijde van de oostelijke ringweg vanuit de richting Hoogezand, vanaf het viaduct Stadsweg tot voor de afslag Beijum-Noord. Op dat moment zijn de af- en toeritten Lewenborg en Kardinge en Beijum-zuid afgesloten.

Dinsdag 16 augustus 05.00 uur tot donderdag 18 augustus 06.00 uur:
Werkzaamheden op de noordzijde van de oostelijke ringweg vanuit de richting Hoogezand, vanaf het viaduct Meedenpad tot aan het viaduct Noorderhogebrug. Op dat moment zijn de af- en toeritten Beijum-zuid en Groningerweg afgesloten. Eveneens is de verbinding oostelijke ringweg naar de Eemshavenweg afgesloten.

Donderdag 18 augustus 06:00 uur tot vrijdag 19 augustus 15:00 uur:
Werkzaamheden op de noordzijde van de oostelijke ringweg vanuit de richting Hoogezand, vanaf het viaduct Stadsweg tot voor de afslag Beijum-Noord.Op dat moment zijn de af- en toeritten Lewenborg en Kardinge en Beijum-zuid afgesloten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.