Herfstvakantie met Darryl en Bokoesam tijdens Urban Academy Try Out!

De nationaal bekende rappers Darryl en Bokoesam treden woensdagmiddag 23 oktober op tijdens de 5e editie van het Try Out! Event voor jongeren t/m 18 jaar uit stad en provincie. De Groningse rappers Bizz & EMC treden ook op. Naast de muziekacts laat de dansgroep Futurama een wervelende hiphop dansshow zien. DJ Melo en host Roberto Tan begeleiden het dans en muziek programma op het podium in de grote zaal van Simplon. Het programma is een presentatie van urban arts op lokaal en nationaal niveau.

In het Try Out! Café boven kunnen bezoekers informatie krijgen over de activiteiten van de Urban Academy voor wie zichzelf wil bekwamen in één van de urban art disciplines en kennis maken met de docenten. Wie wil kan ook tijdens het event al zelf iets doen, meedoen aan de workshops freestyle soccer, een veer in je haar laten zetten, rappen tijdens de open mic, een t-shirt laten pimpen of je foto laten nemen in de interactieve photobooth.

Voorafgaand aan de Try Out! zijn de jonge Groningse rappers Bizz & EMC samen met MaddyMadpac twee weken op scholentour om leerlingen alvast in de stemming te brengen en uit te nodigen voor dit event. De entree is € 2,50.

Try Out! is een productie van Urban House Groningen. Meer informatie is te vinden op www.urbannetgroningen.com/agenda en op www.facebook.com/urbanhousegroningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.