Heiwerkwerkzaamheden Meedenpad begin september

Vanaf maandag 31 augustus starten de heiwerkzaamheden voor het nieuwe fietsecoduct Meedenpad aan de Oostelijke Ringweg. De werkzaamheden vinden overdag plaats. De omgeving dient rekening te houden met geluidsoverlast. Voor de weggebruiker geldt dat er buiten de spits is er een vermindering van rijstroken is.
Vooralsnog de bouw kon beginnen is eerst het oude Meedenpad succesvol gesloopt. Het nieuwe fietsecoduct komt op dezelfde plek als het oude viaduct te liggen.

DSC02370

Omleidingsroute fietsers
Tijdens de bouw van het nieuwe fietsecoduct Meedenpad dienen de fietsers de omleidingsroute via Kardinge of via Beijum-Zuid te nemen, afhankelijk van de bestemming.

Bouw nieuwe fietsecoduct
De bouw van het nieuwe fietsecoduct Meedenpad duurt tot eind 2015. Daarbij kan af en toe hinder voor het verkeer optreden. Een gedeelte van het nieuwe fietsecoduct (het dek) wordt in de buurt van Kardinge – naast de Oostelijke Ringweg – gebouwd net als het nieuwe fietsecoduct van de Stadsweg. De rest vindt op de locatie van het oude fietsviaduct plaats. Het nieuwe fietsecoduct Stadsweg is klaar en wordt binnenkort op haar plek (huidige locatie) ingereden. Hierover volgen nog nadere mededelingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.