Grote braderij en duurzaamheidsmarkt a.s. zaterdag 22 september. Slecht ter been? Neem de buurtbus.

Zaterdag 22 september organiseren de Buurcentra in Beijum, de Verbindingsbus en de Bewonersorganisatie Beijum voor de vierde keer de Braderij. Naast kraampjes met verkoop van uiteenlopende spulletjes voor en door buurtbewoners, is er een kinderrommelmarkt, een duurzaamheidsmarkt (Grunneger Power, Samevents4u) en diverse leuke demonstraties uit de wijk. Ook worden bezoekers getrakteerd op diverse kleurrijke hapjes. Daarnaast zullen diverse wijkorganisaties zichzelf presenteren.

De Gemeente Groningen sluit aan met een stand over Project Kardinge:
“Denk mee over het optimaal inrichten van Kardinge om iedereen uit te dagen in beweging te komen!
Het Kardingegebied in Groningen is een prachtig gebied vol sportieve mogelijkheden. We hebben verschillende geluiden gehoord van de gebruikers over de sportieve inrichting van het gebied en we willen hier graag mee aan de slag. Het doel is dan ook om alle gebruikers van het Kardingegebied, van alle leeftijden, uit te dagen in beweging te komen door het gebied optimaal in te richten.
Uw mening telt!”

Voorafgaand aan de Braderij een gratis Haak maar aan ontbijt!
Vanaf 09:30 tot 11:00 uur is er in het kader van de nationale burendag een “Haak maar aan ontbijt” Je zorgt zelf voor een stoel en wij zorgen voor de rest.
Opgave is verplicht en kan via 050-5410070

 

Proef Buurtbus Beijum
Bent u slecht ter been, gebruikt u een rollator, is grotere afstanden lopen voor u een belemmering maar toch graag naar de braderij aanstaande zaterdag?
Geen probleem. Bel de Buurtbus Beijum 06- 53825843. Deze rijd als proef deze dag. U wordt gehaald en indien gewenst ook weer terug gebracht.
Van deze (eenmalige) service kunt u GRATIS gebruik maken.

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.