Goed nieuws: uw geldautomaat komt terug

De aanhouder wint, zo zegt men. In onze wijk met een kleine 13.000 inwoners moesten wij het een lange tijd zonder een geldautomaat stellen. De geldautomaat van de SNS Bank aan de Stoepemaheerd werd buiten werking gesteld vanwege de relatief vele plofkraken die in het land plaats vonden. Door de restricties ten aanzien van het Corona virus was de enige overgebleven geldautomaat, die in de Primera, lange tijd ook niet te gebruiken.

Rekeninghouders en andere gebruikers konden in hun eigen woongebied geen contant geld meer opnemen. Van vele kanten, ook die van de BOB, werd er geageerd richting de SNS Bank.

Er gingen al wat geruchten maar nu is er definitief goed nieuws. Een nieuwe geldautomaat is in aantocht. Niet zoals wellicht gedacht van Geldmaat (de gele die men al regelmatig tegenkomt) maar van een andere nieuwe eigenaar. De firma Diebold Nixdorf, een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in geldautomaten, zij nemen de geldautomaatlocaties over van de SNS Bank.  Dit bedrijf plaatst nieuwe geldautomaten met een nieuwe huisstijl.

Wanneer kunt u de nieuwe automaat gebruiken?
De nieuwe automaat wordt geplaatst tussen half april en eind juni. Het is helaas niet precies zeggen op welke dag u de automaat kunt gebruiken maar vanaf eind juni kunt u in ieder geval weer contant geld opnemen en rekeninghouders hun saldo checken en/of pincode wijzigen.
 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.