Goed idee! 24 september Burendag, Bewonersorganisatie Beijum doet mee.

Op 24 september is het Burendag. Wat ga jij doen om je buurt leuker of mooier te maken? Laat het weten en inspireer anderen!
Wij helpen mee, weten hoe? Lees dan verder.

Poster schoon-2016Over Burendag
Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 24 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Ontmoeting
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Dit kan een gezellige koffieochtend zijn, een schoonmaak- opfleur actie of een compleet straatfeest.
Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen al jaren daar graag in middels een financiële bijdrage.Echter staat op hun website  te lezen dat het helaas niet meer mogelijk is om een financiële bijdrage aan te vragen voor uw Burendag 2016.( Het is nog wel mogelijk de activiteit aan te melden. Er wordt dan een feestpakket toegestuurd met o.a. koffie, een spandoek, vlaggenlijn, moestuinzaden en stoepkrijt!)

Bewonersorganisatie Beijum doet mee.

Sociale cohesie, betrokkenheid in en bij Beijum merk je steeds meer onder de bewoners en in de heerden in onze wijk. Er worden steeds meer op eigen initiatief activiteiten en ontmoetingen georganiseerd. Een positieve omslag waar wij graag ons steentje aan bij willen dragen.

admin-ajaxHoe?
Middels een kleine financiële ondersteuning willen wij van deze Burendag ook voor onze wijk een geslaagde dag maken. Per heerd stellen wij een bedrag van max. € 90, – beschikbaar. Dit bedrag kan besteed worden om er een geslaagde Burendag 2016 van te maken. Te denken valt dan bv. aan een schoonmaakactie, opfleuractie, gewoon gezellig met alle buren rond een vuur(korf), noem maar op.
Het is aan jou! Als het maar bijdraagt aan de leefbaarheid en/of veiligheid en/of betrokkenheid in de heerd.
(Een BBQ valt niet onder deze ondersteuning)

Aanvragen
Voor meer informatie of om aanspraak te maken op de bijdrage (vul dan onderstaande gegevens in) kunt je het contactformulier (klik) gebruiken.
Voor de aanvraag hierin vermelden:
• welke heerd
• omschrijving Burendagactiviteit
• datum van activiteit (23, 24 of 25 september)
• tijdstip
• hoeveel deelnemers
• naam en telefoonnummer contactpersoon
Wij nemen na ontvangst z.s.m. contact met u op.
Je kunt de aanvraag indienen tot 17 september.

Een idee voor een heerd overstijgende Burendagactiviteit 2016? Neem ook dan contact met ons op, samen komen we er vast wel uit.

 

met vriendelijhke groet, Bewonersorganisatie Beijum

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.