Gezond in Beijum

Zie je het in de nabije toekomst voor je, een vitaal en gezond Beijum? Alle bewoners voelen zich gezonder en zijn in beweging. Beijum bruist!

Hoe gaan we dit bereiken? Met elkaar!

Ruim 26 organisaties/instanties in samenwerking met MJD, TSN Thuiszorg Groningen en ondernemers hebben namelijk de koppen bij elkaar gestoken om alle wijkbewoners brede informatie te geven over alles wat gezondheid te maken heeft. Dit doen zij onder de naam ‘Gezond in Beijum.’

Hierbij nodigen we jullie alvast uit voor Gezond in Beijum dat op 12 april in het Heerdenhoes plaatsvindt. Van 13.00 tot 16 uur kunnen jullie meedoen aan diverse workshops. Er is een Gezondheidsplein waar iedereen bijvoorbeeld een gezondheidstestje kan doen en muziek is om op te bewegen.

Een dag voor deze grote wijkactiviteit neemt weervrouw Harma Boer van RTV Noord haar weerpraatje  op bij het Heerdenhoes. En FC Groningen met Groby opent op 12 april Gezond in Beijum.

Hou de informatie over Gezond in Beijum in de gaten. Lees erover op de wijkwebsites, de wijkkrant en de website http://www.stip-groningen.nl/home-stip-beijum of mail f.ozel@mjd.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.