Gemeente Ten Boer biedt Innersdijk uitje aan

De gemeente Ten Boer heeft cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Innersdijk op dinsdagmiddag 2 oktober 2012 een rondrit door de gemeente Ten Boer aangeboden. Op deze manier wil de gemeente iedereen die betrokken is bij Innersdijk nader kennis laten maken met de gemeente.

Innersdijk van Zorggroep Groningen is sinds eind 2011 gevestigd op een mooie locatie in Ten Boer. Eind 2014 gaat Innersdijk terug naar de Groningse wijk Beijum. Daar verrijst de komende jaren een modern en multifunctioneel Innersdijk. De gemeente Ten Boer is blij met de tijdelijke huisvesting van Innersdijk in Ten Boer. Cliënten, hun familieleden, vrijwilligers en medewerkers maken onderdeel uit van de Ten Boerster gemeenschap. Met de bustour wil de gemeente laten zien wat de gemeente Ten Boer allemaal te bieden heeft, zodat zij kennis maken met de omgeving van Innersdijk.

Innersdijk voelt zich al erg thuis in de gemeente Ten Boer en stelt de rondrit van de gemeente erg op prijs. Burgemeester dhr. N.A. van de Nadort, wethouder dhr. L. Stoel en wethouder dhr. P.C. Heidema zwaaiden de twee touringcars uit. Tijdens de bustour vertelden gidsen van alles over de gemeente ‘van toen en nu’. Onderweg is er een stop gemaakt bij restaurant De Molen in Ten Post om te genieten van de omgeving onder het genot van een kopje koffie of thee met appeltaart. Alle inzittende hebben erg genoten van het uitje.

‘Kan ik nu al boeken voor volgende week? Heerlijk ik geniet ervan, maar is het echt helemaal gratis?’, aldus een enthousiaste cliënt van Innersdijk.

bron: ingezonden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.