Geen BOB-bestuurslid meer

Pas terug van de zomervakantie heb ik mij voor de vierde opeenvolgende keer door de ledenvergadering van de BOB voor een periode van twee jaar tot bestuurslid laten kiezen. Dat had ik beter niet kunnen doen: ik heb moeten constateren dat het me feitelijk al wat langer te veel tijd en moeite kost om op een goede manier door te gaan met het BOB-bestuurswerk. Ik blijf actief BOB-lid, o.a. in de werkgroep Groen en Grijs, maar nu dus niet meer als bestuurslid.

Wim Klein

Naschrift bestuur.

We hebben kennis genomen van het besluit van Wim en respecteren dit uiteraard. Zoals Wim zelf al schrijft blijft hij actief in BOB-verband; de BOB neemt geen afscheid van hem. Het bestuur dankt hem ook op deze plek voor zijn inzet en verdiensten voor het bestuur in de afgelopen jaren.

De functie van voorzitter wordt overgenomen door John Veldman, in de afgelopen jaren al vicevoorzitter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.