Flexwonen, uw mening hierover

Beste buurtbewoner,

Mijn naam is Diego van Kampen en ik schrijf momenteel mijn afstudeerscriptie voor de bachelor Technische Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierbij doe ik onderzoek naar het concept flexwonen. Flexwonen is een relatief nieuw concept dat een deel van het huidige woningtekort kan opvangen. Door het neerzetten van deze tijdelijke huisvesting (10-15 jaar) of het bewoonbaar maken van leegstaande panden kunnen spoedzoekers (recent gescheiden, studenten, statushouders, starters) sneller een huis vinden in uw buurt. Buurtbewoners en de gemeente zijn het vaak niet eens over de inzet van flexwonen, omdat er een stigma heerst over de ingebruikname van deze tijdelijke woningen.

Ik wil te weten komen welke visie u heeft op de mogelijke implementatie van flexwoningen in uw buurt. Welke mogelijkheden en uitdagingen ziet u? Ik ga graag het gesprek met u aan! Het gesprek zal online worden vormgegeven via bijvoorbeeld Skype, waarin ik u een aantal statements over flexwonen zal voorleggen.

Daarnaast ga ik ook in gesprek met medewerkers van de gemeente Groningen. Uw inzichten kan ik hierin meenemen. Na afronding van dit onderzoek zullen de resultaten worden aangeboden aan de gemeente Groningen.

Uw input is zeer waardevol om mijn scriptie met goed gevolg te kunnen afronden. Bent u geïnteresseerd, of wilt u verdere informatie? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen via onderstaand emailadres. Hopelijk spreken wij elkaar binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Diego van Kampen
flexwonengroningen@gmail.com

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.