Fiets4Daagse bus/fiets-arrangement voor inwoners van Groningen!

Voor fietsliefhebbers uit regio Drachten en Groningen is het nu heel gemakkelijk om deel te nemen aan de Drentse Fiets4Daagse, van 7 t/m 10 juli 2015, met startplaats Norg als uitvalsbasis.
In samenwerking met Sportbedrijf Drachten en de gemeente Groningen worden er op dinsdag speciale fietsroutes uitgezet naar Norg. Met de bus reizen deelnemers in de loop van de middag weer terug, terwijl hun fietsen gratis, overdekt en verzekerd worden gestald in Norg. Op woensdag, donderdag en vrijdag worden de deelnemers weer met de bus opgehaald en fietsen vanuit Norg een dagelijkse etappe van de Fiets4Daagse. Op vrijdag fietsen de deelnemers via een andere route weer terug naar Drachten en Groningen, waar hen de welverdiende medaille wordt overhandigd.
Opstapplaatsen: Atletiekvereniging Impala, Sportlaan 11, Drachten en kantine De Bazuin in het Stadspark Groningen.

Kijk voor informatie over deze arrangementen, afstanden, tarieven en de inschrijving op www.fiets4daagse.nl / startplaats Norg of neem contact opnemen met het secretariaat in Diever, Brink 4B, 7981 BZ, Diever, tel: 0521-594130,  info@fiets4daagse.nl.

Aanmelden kan tot 30 juni

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.