Feestelijke opening!

Op 14 april, 14.00 uur is in het kader van de muurschilderijen de feestelijke opening van kleurwijk Beijum. De festiviteiten worden geopend door Master of Ceremonies Sandy Goeree. Ook zal zij voor het publiek gaan optreden met een eigen gekozen lied. Ook zijn er optredens van Robine Koerts en dansgroep ‘Kidz with an Attitude’.

Wijkcoordinator Leo van Gent of misschien zelfs wethouder Frank de Vries van Ruimtelijke Zaken, Volkshuisvestiging en Wijkvernieuwing zal de eer hebben om de beamer met een film van alle muurschilderingen in aktie te zetten, waarna men de route van de muurschilderingen zal kunnen gaan lopen.

Er zullen vanaf die datum kunstroute-kaarten beschikbaar zijn van de exacte locaties van de muurschilderijen in een logische volgorde, beginnende vanaf de zuidelijke ringweg. Ook staan de locaties vanaf 14 april op de website van Pand 49: www.atelierpand49.nl . Als men op de locatie klikt, vindt men meer info over de kunstenaar en het kunstwerk, adres en coordinaten van de betreffende locatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.