Feestelijke opening van Kleurwijk

Zaterdag 14 april om 13.45 was het zover. De feestelijke opening van het project ‘Kleurwijk’ ging van start. ‘Kleurwijk’ is een project met als doel om de saaie muren van de wijk op te fleuren.
De doedelzakspeler opende het feest met prachtige doedelmuziek. Daarna was het de beurt aan Djembé Barasé , een groep djembespelers, die wat aftrommelden. Zij stonden op de eerste verdieping van de galerij.

Uit het niets kwamen er dansers te voorschijn , o.l.v dansgroep Kidz with an Attitude zorgden zij voor een verrassende flashmob.
Sandy Goeree presenteerde het hele gebeuren. Zij gaf kort een uitleg waarom en hoe het project tot stand is gekomen.Ook zong zij een nummer van het onlangs overleden idool Whitney Houston. Robine Koerts had ook nog een paar mooie nummers voor ons in petto.Wethouder Frank de Vries betrad het podium en benadrukte nog eens het belang van kunst in de wijk Beijum. Daarna volgden de bedankjes. Deze mensen kregen allen een mooi boeket bloemen voor hun inzet. Na afloop was er nog tijd om lekker te dansen en los te gaan bij Djembé Barasé voor het pand.Ook was er de gelegenheid om het pand binnen te lopen, om van de heerlijke hapjes en drankjes te proeven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.