Feest bij Vlindertuin Lewenborg

De Vlindertuin in Lewenborg viert feest. Op zaterdag 24 mei is er van 12.00 tot 16.00 uur een feestelijke middag op en rond de tuin, waarbij iedereen van harte welkom is. De reden voor het feestje is dat de tuin is uitgebreid en een nieuw tuinhuis heeft gekregen. Het tuinhuis met een bijzondere pergola is het ontwerp van architect Pim Benus.

Op vrijdag 23 mei 2014 zal de officiële opening plaatsvinden door Titia Wolterbeek, directeur van de Vlinderstichting en Charles Capello, de vaste portier van de tuin.

Deze middag is voor genodigden.

Een bakfiets met muziek zal om 11.30 uur door de wijk rondrijden, om wijkbewoners attent te maken op het feest.

Tijdens het feest, om 13.30 uur, zal het Groninger Kinder- en Jeugdkoor een optreden verzorgen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen: er is een springkussen, de jeugd kan straattekenen en houten vlindertjes beschilderen.

Om 14.30 uur is er wederom een muziekoptreden, van de swingende band ‘Safari Joe’.

Iedere bezoeker ontvangt een informatieboekje over de Vlindertuin. Dit boekje is mede tot stand gekomen door een bijdrage van het NLA.

In wijkkrant ‘De Lewenborger’ is een oproep gedaan om een logo te ontwerpen voor de Vlindertuin. We hebben al een aantal prachtige ontwerpen ontvangen. De logo’s worden tijdens het feest tentoongesteld in de tuin en iedere aanwezige kan dan op zijn of haar favoriete logo stemmen.

Tot 15 mei 2014 kunt u nog een ontwerp van een logo opsturen naar: vlindertuinlewenborg@gmail.com

Tot ziens in de Vlindertuin! Koffie en thee, met wat lekkers erbij, staan voor u klaar!

Verdere info op www.vlindertuinlewenborg.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.