exclusief concert in Nederland van Pharoahe Monch

New Attraction Presents exclusief concert in Nederland van Pharoahe Monch op maandag 16 december in Simplon Groningen!

New Attraction Presents is een nieuw concept van Stichting Urban House waarbij de showcase van een gerenommeerde internationale artiest wordt aangevuld door top acts uit de Groningse scene.

Voor de eerste editie op maandag 16 december pakt New Attraction Presents groot uit met de headliner Pharoahe Monch uit New York! De keuze is op Pharoahe Monch gevallen omdat hij een rapper is die door vele internationale grootheden uit de hiphop scene wordt gerespecteerd vanwege zijn complexe ritmische rijmschema’s en energieke live show. Zijn grote hit Simon Says uit 1999 wordt op de dag van vandaag nog steeds geremixed door producers als Roni Size, Avicii en Vato Gonzalez om er maar een paar te noemen.

In het voorprogramma staan Mongoose , Mulu en Roberto Tan. In Groningen wonen veel HipHop artiesten die originaliteit in hun muziek erg belangrijk vinden. In de rest van Nederland begint dit ook op te vallen. Alle drie acts zijn ver doorgedrongen in de finales van De Grote Prijs van Nederland.

New Attraction Presents wordt compleet gemaakt door Dj Lowpro en Mc Sherlock. Twee artiesten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziekwereld doordat ze met regelmaat menig podium op hun kop hebben gezet met een uitstekende plaatkeuze en overtuigende presentatie.

Kortom we zien jullie allemaal op maandag 16 december in Simplon. De deuren gaan open om 20.00 uur . Voor de latere beslissers is het mogelijk om kaarten aan de deur te halen voor 20 euro maar als je slim bent dan koop je kaarten in de voorverkoop want dan zijn ze slechts 15 euro.

Meer informatie en de online ticketshop zijn te vinden op www.newattraction.com.

New Attraction Presents Pharoahe Monch is een productie van Stichting Urban House Groningen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.