Enquête activiteiten en voorzieningen in Beijum

De gemeente Groningen doet onderzoek naar het gebruik van de wijkgebouwen in Beijum. Adviesbureau KAW ondersteunt hen hierbij.

Doel

Het doel van de gemeente is om zoveel mogelijk mensen uit de wijk gebruik te laten maken van de wijkgebouwen. En om goed zicht te krijgen op de activiteiten die er zijn in de wijk en hoe zich dit verhoudt met de vraag naar activiteiten. Dit om te kunnen bepalen of er nog iets mist of wat anders zou kunnen.

In sommige gebouwen staan (of komen) soms ruimtes leeg, terwijl bewoners misschien wel zoeken naar een plek voor een activiteit. Ook worden bewoners van de wijk langzamerhand ouder. Daardoor kan een andere vraag naar activiteiten en voorzieningen in de wijk ontstaan.

Onderzoek

Daarom onderzoekt KAW welke gebouwen veel gebruikt worden en welke minder. En of er voldoende (passende) activiteiten georganiseerd worden en wat bewoners nog missen. Dit onderzoek doen we door het afnemen van interviews, bureaustudie en een online enquête.

Denk mee

Wilt u meewerken aan dit onderzoek? Dat kan door de online enquête in te vullen. U vindt de enquête op www.kaw.nl/beijum. U kunt de enquête invullen tot 20 februari 2019. Het invullen van de enquête duurt tussen de vijf en tien minuten. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.