Elise Vedder deelt schoenendozen uit aan Ghanese leerlingen

Groningse juf met Edukans naar Ghana

Elise Vedder, leerkracht aan de Dom Helder Camaraschool in Groningen, vertrekt 14 april naar Ghana. Elise gaat met Edukans schoenendozen uitdelen met schoolspullen en cadeaus aan leerlingen in dit Afrikaanse land.

De Groningse Elise Vedder won de wedstrijd die ontwikkelingsorganisatie Edukans uitschreef onder alle basisscholen die meedoen met de actie Schoenmaatjes.

Cadeaus uitdelen in Ghana

Elise kijkt uit naar haar reis naar Ghana. Haar school deed mee aan Edukans Schoenmaatjes. Met de actie versieren leerlingen schoenendozen en vullen deze met schoolspullen, toiletartikelen en cadeaus voor leeftijdgenoten ver weg. “Ik vind het heel bijzonder om nu zelf schoenendozen uit te gaan delen aan kinderen in Ghana!” vertelt Elise. Haar groep vult met elkaar een speciale schoenendoos die Elise persoonlijk gaat overhandigen aan een kind in Ghana.

Jij hebt aan mij gedacht!

Voor kinderen in ontwikkelingslanden is het onvergetelijk om een schoenendoos cadeau te krijgen. Een kind ver weg heeft aan je gedacht! In de 17 jaar dat Edukans Schoenmaatjes organiseert,kregen al 2,5 miljoen kinderen een gevulde schoenendoos.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.