Eerste editie van New Attraction PopUp Gallery

Eerste editie van New Attraction PopUp Gallery laat relatie zien tussen graffiti en kunstwerken van 4 (jonge) kunstenaars.

Op 22 november om 19.30 uur opent de New Attraction PopUp Gallery de Drukkerij haar deuren tot 22.00 uur.

Binnen de PopUp Gallery wordt ruimte gegeven aan (jonge) kunstenaars met een achtergrond vanuit graffiti en andere straatkunsten. De  PopUp Gallery is open voor een ieder die kennis wil maken met het werk van de kunstenaars.

De PopUp Gallery bevindt zich aan de Oosterhamrikkade nr 7 in de oude drukkerij van het UMCG en is naast vrijdagavond 22 november ook geopend op 23, 24 en 30 nov en 1 december van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

De exposerende kunstenaars zijn Klaas Lageweg, Rutger Termohlen, Klaas Boter en Thijs Koster. Naast hun eigen unieke en heel verschillend werk hebben zij samen de ‘Drukkerij’  omgevormd tot een kleurrijke beleving.

In de PopUp Gallery is een DJ programma met ieder openingsmoment een andere DJ, te weten; DJ’s miekNmars, DJ Lowpro, DJ Johanz, Swoolish en DJ Liquid.

Naast het bekijken van kunst en het luisteren naar de verschillende DJ’s geeft  Minke de Groot een demonstratie zeefdrukken en een workshop.

Meer informatie over de kunstenaars, de DJ’s en de workshop is te vinden op www.newattraction.com/popupgallery en te volgen op www.facebook.com/NApopupgallery

De New Attraction PopUp Gallery is een productie van stichting Urban House Groningen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.